Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mifc gilas
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Antalan geeft een hoge lob. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Antalan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Antalan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Homoroc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmang rent richting de bal. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Ontoy bokst de bal weg.

21e minuut.
Sangil geeft de bal voor. Quinabo heeft problemen om de bal te vangen. Quinabo probeert naar een medespeler te passen. Gungab bereikt de bal nog maar net als eerste. Gungab schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sangil speelt de bal door. Quinabo is nu in balbezit. Quinabo met een sublieme pass. Gungab is nu in balbezit. Gungab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Yaptinchay speelt de bal door. Boljoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boljoon speelt de bal door. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Ontoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Homoroc met de inworp. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmang is nu in balbezit. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mifc - gilas 0:1

42e minuut.
Gómez met een sublieme pass. de Asis rent richting de bal. Roxas verovert de bal door een tackle van achteren. Roxas draait met de bal, schiet en ... Ontoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mifc - gilas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mifc 70%, gilas 30%.
mifc - gilas 0:2

51e minuut.
Macmang verovert de bal door een tackle van achteren. Quinabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinabo passt de bal zonder na te denken. Gungab is nu in balbezit. Gungab schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mifc - gilas 1:2

61e minuut.
Sangil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sibug bereikt de bal nog maar net als eerste. Calob begaat een overtreding. Calob krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Lacap geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Homoroc met de inworp. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mifc 52%, gilas 48%.
mifc - gilas 1:2