Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anis abd basset
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jumawan rent richting de bal. Jumawan geeft een lange en hoge pass. Maulit controleert de bal met de borst. Tubig verovert de bal door een tackle van achteren. Tubig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Abulog geeft een hoge lob. Duremdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Matute verovert de bal door een tackle van achteren. Banaria verovert de bal door een tackle van achteren. Banaria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bangachon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangachon geeft de bal voor. Malatamban kopt de bal weg. Tubig is nu in balbezit. Tubig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anis 47%, abd basset 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
anis - abd basset 0:0

51e minuut.
Sonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tubig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jumawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jumawan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Dinguinbayan passt de bal met de wreef. Inworp. Halog zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jumawan rent richting de bal. Jumawan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bangachon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangachon geeft een lange en hoge pass. Macuha heeft problemen om de bal te vangen. Banaria is nu in balbezit. Banaria schiet op doel. Opus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Lontok passt de bal met de wreef. Daar is Matute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaria rent richting de bal. Banaria schiet op doel. Opus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
anis - abd basset 1:0

56e minuut.
Banaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Jumawan verovert de bal door een tackle van achteren. Jumawan passt de bal zonder na te denken. Tubig is nu in balbezit. Tubig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bangachon heeft problemen om de bal te vangen. Tubig is nu in balbezit. Maulit onderschept slim de pass. Jumawan rent richting de bal. Jumawan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
anis - abd basset 1:1

84e minuut.
Malatamban rent richting de bal. Duremdes onderschept slim de pass. Duremdes passt de bal zonder na te denken. Banaria rent richting de bal. Banaria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anis 39%, abd basset 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
anis - abd basset 1:1