Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abd basset anis
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Pulsungay met een sublieme pass. Tubig is nu in balbezit. Dinguinbayan rent richting de bal. Tubig verovert de bal door een tackle van achteren. Tubig schiet op doel. Manrobang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
abd basset - anis 1:0

9e minuut.
Gubatan rent richting de bal. Gubatan passt de bal met de wreef. Banaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Duremdes is nu in balbezit. Duremdes schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abd basset - anis 1:1

21e minuut.
Matute onderschept slim de pass. Matute met een sublieme pass. Duremdes is nu in balbezit. Duremdes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abd basset - anis 1:2

23e minuut.
Jumawan is nu in balbezit. Jumawan passt de bal in één keer door. Matute heeft problemen om de bal te vangen. Banaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Yagyagan rent richting de bal. Jumawan verovert de bal door een tackle van achteren. Jumawan met een sublieme pass. Tubig rent richting de bal. Tubig schiet op doel. Manrobang bokst de bal weg.

27e minuut.
Paling onderschept slim de pass. Paling geeft de bal voor. Gamol kopt de bal weg. Banaria heeft problemen om de bal te vangen. Banaria haalt uit met een fantastische trap. Opus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Opus speelt de bal door. Jumawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubatan speelt de bal door. Duremdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duremdes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Duremdes verovert de bal door een tackle van achteren. Duremdes schiet op doel. Malatamban probeert de bal aan de voet te houden. Duremdes is nu in balbezit. Duremdes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abd basset 53%, anis 47%.
abd basset - anis 1:2

76e minuut.
Naguit passt de bal in één keer door. Masungsong is nu in balbezit. Masungsong probeert naar een medespeler te passen. Tubig bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abd basset - anis 2:2

79e minuut.
Jumawan haalt uit met een fantastische trap. Dinguinbayan kopt de bal weg. Pulsungay heeft problemen om de bal te vangen. Jumawan rent richting de bal. Jumawan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abd basset 49%, anis 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abd basset - anis 2:2