Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Long Rangers Rabbits sdsad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Simon geeft de bal voor. Dapat is nu in balbezit. Macasero begaat een overtreding. Macasero krijgt een gele kaart. Dapat raakt geblesseerd tijdens het duel. Salop wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Macasero controleert de bal met de borst. Bagala met een sublieme pass. Binongcal is nu in balbezit. Dapat verovert de bal door een tackle van achteren. Dapat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Carating probeert wanhopig de bal te grijpen. Marlow is nu in balbezit. Marlow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Rangers Rabbits - sdsad 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Macasero de bal. Tabucbuc rent richting de bal. Labindalawa verovert de bal door een tackle van achteren. Dapat is nu in balbezit. Dapat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dalupan onderschept slim de pass. Dalupan passt de bal met de wreef. Labindalawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendeluz verovert de bal door een tackle van achteren. Mendeluz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Rangers Rabbits 53%, sdsad 47%.
Long Rangers Rabbits - sdsad 1:0

61e minuut.
Salop passt de bal met de wreef. Tabucbuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Labindalawa onderschept slim de pass. Dapat rent richting de bal. Dapat haalt uit met een fantastische trap. Carating bokst de bal weg.

74e minuut.
Ilacad trapt de bal weg van het doel. Macasero is nu in balbezit. Macasero speelt de bal door. Rosario rent richting de bal. Rosario geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mendeluz kopt de bal weg. Klungelig pakt Labindalawa de bal. Salop bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendeluz onderschept slim de pass. Mendeluz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Long Rangers Rabbits - sdsad 1:1

88e minuut.
Turinia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bagala de bal. Bagala met een sublieme pass. Dapat rent richting de bal. Dapat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Arauag bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauag met een sublieme pass. Calupig heeft problemen om de bal te vangen. Mendeluz rent richting de bal. Mendeluz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Rangers Rabbits - sdsad 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Rangers Rabbits 55%, sdsad 45%.
Long Rangers Rabbits - sdsad 1:2