Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdsad Long Rangers Rabbits
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Marlow rent richting de bal. Malixi onderschept slim de pass. Malixi met een sublieme pass. Maharais bereikt de bal nog maar net als eerste. Maharais haalt uit met een fantastische trap. Ilacad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Salop met een sublieme pass. Turinia bereikt de bal nog maar net als eerste. Binongcal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turinia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Turinia kan niet meer verder spelen. Labindalawa komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Bagala geeft de bal voor. Labindalawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Labindalawa passt de bal zonder na te denken. Dapat controleert de bal met de borst. Dapat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdsad 50%, Long Rangers Rabbits 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sdsad - Long Rangers Rabbits 0:0

50e minuut.
Tabucbuc speelt de bal door. Caindoc probeert naar een medespeler te passen. Bagala is nu in balbezit. Bagala schiet op doel. Daar is Manawis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
sdsad - Long Rangers Rabbits 0:1

53e minuut.
Malixi probeert naar een medespeler te passen. Rosario is nu in balbezit. Rosario probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maharais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maharais draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Marayag is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagala. Marayag is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malixi met een snel genomen vrije trap. Maharais rent richting de bal. Maharais schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Salop geeft de bal voor. Labindalawa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Binongcal. Binongcal krijgt een gele kaart. Labindalawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bagala wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Marayag is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dalupan. Marayag raakt geblesseerd tijdens het duel. Marayag met een snel genomen vrije trap. Maharais controleert de bal met de borst. Maharais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sdsad - Long Rangers Rabbits 1:1

90e minuut.
Tabucbuc is nu in balbezit. Bagala onderschept slim de pass. Bagala passt de bal zonder na te denken. Dapat rent richting de bal. Dapat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdsad 55%, Long Rangers Rabbits 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sdsad - Long Rangers Rabbits 1:1