Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mifc paconians
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
7 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Maduli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinabo rent richting de bal. Quinabo speelt de bal door. Gungab rent richting de bal. Gungab haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Omipon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maduli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Asis. de Asis krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Quinabo heeft problemen om de bal te vangen. Maduli rent richting de bal. Quinabo begaat een overtreding. Quinabo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ontoy met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Quinabo de bal onder controle te krijgen. Omipon is nu in balbezit. Omipon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Maduli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinabo rent richting de bal. Quinabo passt de bal in één keer door. Gungab is nu in balbezit. Gungab schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mifc - paconians 1:0

24e minuut.
Imbo met de inworp. Quinabo rent richting de bal. Dilag legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dilag krijgt een gele kaart. Quinabo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quinabo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Imbo geeft een hoge lob. Maduli is nu in balbezit. Met opzet legt Gungab zijn tegenspeler op de grond. Gungab krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pandac kopt de bal weg. Daar is Macmang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batongbacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Batongbacal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mifc - paconians 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mifc 54%, paconians 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mifc - paconians 1:1

46e minuut.
Bongubung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paguyo komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klungelig pakt Quinabo de bal. Maduli kopt de bal weg. Lacap is nu in balbezit. Omipon onderschept slim de pass. Omipon schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Dilag met de inworp. Pandac is nu in balbezit. Antalan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antalan krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Dilag rent richting de bal. Imbo verovert de bal door een tackle van achteren. Imbo geeft de bal voor. Sibug bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibug haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mifc 48%, paconians 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mifc - paconians 1:1