Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gilas kim@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Boljoon heeft problemen om de bal te vangen. Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal zonder na te denken. Roxas rent richting de bal. Roxas schiet op doel. Saulan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gilas - kim@yahoo.com 1:0

5e minuut.
Quinabo geeft de bal voor. Homoroc kopt de bal weg. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Calob rent richting de bal. Calob passt de bal met de wreef. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gilas - kim@yahoo.com 2:0

22e minuut.
Homoroc geeft een lange en hoge pass. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Calimbas rent richting de bal. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ting rent richting de bal. Tumaneng onderschept slim de pass. Tumaneng geeft een lange en hoge pass. Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan haalt uit met een fantastische trap. Balatibat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Calimbas is nu in balbezit. Homoroc rent richting de bal. Homoroc probeert naar een medespeler te passen. Roxas rent richting de bal. Roxas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bustamante is nu in balbezit. Yaptinchay is nu in balbezit. Yaptinchay passt de bal met de wreef. Boljoon rent richting de bal. Boljoon geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilas 34%, kim@yahoo.com 66%.
gilas - kim@yahoo.com 2:0

52e minuut.
Ting kopt de bal weg. Lampitoc rent richting de bal. Calob is nu in balbezit. Lampitoc verovert de bal door een tackle van achteren. Lampitoc schiet op doel. Balatibat bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilas 61%, kim@yahoo.com 39%.
gilas - kim@yahoo.com 2:0