Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kim@yahoo.com abd basset
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ochoa met een sublieme pass. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro met een sublieme pass. Matanguihan is nu in balbezit. Matanguihan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kim@yahoo.com - abd basset 1:0

4e minuut.
Tubig speelt de bal door. Daar is Jumawan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ting rent richting de bal. Ting draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Castro is nu in balbezit. Masungsong begaat een overtreding. Castro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Matanguihan de bal. Matanguihan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Doeltrap. Timbas met een harde bal richting middenveld. Jumawan kopt de bal weg. Tubig rent richting de bal. Tubig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Menta is nu in balbezit. Menta geeft een lange en hoge pass. Castro met een sublieme pass. Matanguihan is nu in balbezit. Matanguihan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pulsungay verovert de bal door een tackle van achteren. Jumawan rent richting de bal. Jumawan passt de bal met de wreef. Tubig rent richting de bal. Tubig draait met de bal, schiet en ... Saulan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Malatamban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sonson geeft een hoge lob. Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Tubig is nu in balbezit. Tubig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kim@yahoo.com - abd basset 1:1

35e minuut.
Ting verovert de bal door een tackle van achteren. Ting passt de bal in één keer door. Matanguihan is nu in balbezit. Matanguihan schiet op doel. Timbas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kim@yahoo.com - abd basset 2:1

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Timbas niet meer kan verder spelen. Opus komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Bolivar heeft problemen om de bal te vangen. Jumawan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolivar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolivar met een snel genomen vrije trap. Opus speelt de bal door. Daar is Jumawan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kim@yahoo.com - abd basset 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim@yahoo.com 55%, abd basset 45%.
kim@yahoo.com - abd basset 3:1

49e minuut.
Daar is Bustamante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masungsong rent richting de bal. Masungsong passt de bal zonder na te denken. Tubig bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kim@yahoo.com - abd basset 3:2

52e minuut.
Menta met een snelle inworp. Ting heeft problemen om de bal te vangen. Ting passt de bal zonder na te denken. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel. Opus probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Macuha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kim@yahoo.com - abd basset 4:2

55e minuut.
Klungelig pakt Malatamban de bal. Bolivar rent richting de bal. Malatamban begaat een overtreding. Malatamban krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Saulan met een harde bal richting middenveld. Ting kopt de bal weg. Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan draait met de bal, schiet en ... Opus probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Opus met een harde bal richting middenveld. Jumawan kopt de bal weg. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubig rent richting de bal. Tubig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulsungay is nu in balbezit. Matanguihan verovert de bal door een tackle van achteren. Ting rent richting de bal. Ting schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Matute rent richting de bal. Matute geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bustamante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lampitoc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bancain kopt de bal weg. Sonson rent richting de bal. Ochoa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ochoa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sonson raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochoa geeft een hoge lob. Pulsungay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bancain kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim@yahoo.com 38%, abd basset 62%.
kim@yahoo.com - abd basset 4:2