Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paconians Long Rangers Rabbits
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Ribucan is nu in balbezit. Omipon onderschept slim de pass. Batongbacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Omipon is nu in balbezit. Omipon draait met de bal, schiet en ... Ilacad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
paconians - Long Rangers Rabbits 1:0

21e minuut.
Calinga met een sublieme pass. Omipon is nu in balbezit. Omipon passt de bal zonder na te denken. Batongbacal is nu in balbezit. Batongbacal draait met de bal, schiet en ... Ilacad bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ilacad niet meer kan verder spelen. Duma-og komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Caindoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancheta verovert de bal door een tackle van achteren. Ancheta probeert naar een medespeler te passen. Batongbacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Batongbacal schiet op doel. Duma-og probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
paconians - Long Rangers Rabbits 2:0

30e minuut.
Ribucan bereikt de bal nog maar net als eerste. Omipon heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ribucan. Omipon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Turinia probeert naar een medespeler te passen. Bagala is nu in balbezit. Dilag begaat een overtreding. Dilag krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paconians 43%, Long Rangers Rabbits 57%.
paconians - Long Rangers Rabbits 2:0

50e minuut.
Dapat is nu in balbezit. Dapat geeft de bal voor. Marlow kopt de bal weg. Daar is Salop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salop geeft een lange en hoge pass. Katigbak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Ilumin geeft een hoge lob. Inworp. Ancheta met de inworp. Omipon bereikt de bal nog maar net als eerste. Omipon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sagmit passt de bal in één keer door. Calinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Calinga geeft de bal voor. Batongbacal is nu in balbezit. Batongbacal schiet op doel. Duma-og bokst de bal weg.

74e minuut.
Omipon speelt de bal door. Calupig bereikt de bal nog maar net als eerste. Salop speelt de bal door. Dapat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapat haalt uit met een fantastische trap. Katigbak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paconians 50%, Long Rangers Rabbits 50%.
paconians - Long Rangers Rabbits 2:0