Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mifc abd basset
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Gungab raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manarang komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Lacap geeft een lange en hoge pass. Manarang rent richting de bal. Macuha rent richting de bal. Manarang onderschept slim de pass. Manarang draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lontok kopt de bal weg. Klungelig pakt Pulsungay de bal. Quinabo is nu in balbezit. Quinabo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jumawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jumawan schiet op doel. Daar is Bongubung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tubig rent richting de bal. Tubig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Antalan speelt de bal door. de Asis probeert naar een medespeler te passen. Manarang is nu in balbezit. Manarang haalt uit met een fantastische trap. Lontok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Timbas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mifc - abd basset 1:0

45e minuut.
Pulsungay rent richting de bal. Pulsungay passt de bal zonder na te denken. Daar is Malatamban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbo verovert de bal door een tackle van achteren. Imbo geeft een hoge lob. Timbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mifc 48%, abd basset 52%.
mifc - abd basset 1:0

55e minuut.
Matute rent richting de bal. Matute speelt de bal door. Pulsungay met een sublieme pass. Jumawan is nu in balbezit. Jumawan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Tubig de bal. Lacap verovert de bal door een tackle van achteren. Jumawan verovert de bal door een tackle van achteren. Tubig bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Macmang met de inworp. Imbo heeft problemen om de bal te vangen. Imbo geeft een lange en hoge pass. Manarang rent richting de bal. Manarang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Timbas met een harde bal richting middenveld. de Asis kopt de bal weg. Pulsungay rent richting de bal. Manarang onderschept slim de pass. Manarang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mifc 54%, abd basset 46%.
mifc - abd basset 1:0