Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kim@yahoo.com sdsad
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Matanguihan kopt de bal weg. Klungelig pakt Malixi de bal. Ting bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Bustamante geeft een hoge lob. Ting kopt de bal weg. Klungelig pakt Matanguihan de bal. Matanguihan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Macasero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marayag komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Menta rent richting de bal. Menta probeert naar een medespeler te passen. Ting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ting haalt uit met een fantastische trap. Carating werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Jacutan de bal. Carating bokst de bal weg.

33e minuut.
Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabucbuc verovert de bal door een tackle van achteren. Tabucbuc met een sublieme pass. Mendeluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendeluz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castro is nu in balbezit. Castro geeft een lange en hoge pass. Daar is Manawis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matanguihan is nu in balbezit. Matanguihan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kim@yahoo.com - sdsad 1:0

45e minuut.
Ochoa met de inworp. Menta is nu in balbezit. Binongcal maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Binongcal naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim@yahoo.com 46%, sdsad 54%.
kim@yahoo.com - sdsad 1:0

56e minuut.
Inworp. Castro met een snelle inworp. Bustamante rent richting de bal. Rosario verovert de bal door een tackle van achteren. Rosario haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saulan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bancain is nu in balbezit. Bancain geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rosario met de inworp. Balatibat probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ochoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menta is nu in balbezit. Tabucbuc begaat een overtreding. Tabucbuc krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Menta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lampitoc de bal. Matanguihan bereikt de bal nog maar net als eerste. Matanguihan haalt uit met een fantastische trap. Carating maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kim@yahoo.com - sdsad 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kim@yahoo.com 44%, sdsad 56%.
kim@yahoo.com - sdsad 2:0