Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anis paconians
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Dinguinbayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinguinbayan geeft een lange en hoge pass. Ancheta met een sublieme pass. Batongbacal rent richting de bal. Batongbacal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bangachon verovert de bal door een tackle van achteren. Bangachon geeft een hoge lob. Duremdes rent richting de bal. Banaria rent richting de bal. Banaria draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Abulog is nu in balbezit. Abulog geeft een lange en hoge pass. Duremdes is nu in balbezit. Banaria rent richting de bal. Banaria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anis - paconians 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anis 62%, paconians 38%.
anis - paconians 1:0

51e minuut.
Gubatan probeert naar een medespeler te passen. Calinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Calinga passt de bal in één keer door. Batongbacal bereikt de bal nog maar net als eerste. Batongbacal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Omipon is nu in balbezit. Omipon probeert naar een medespeler te passen. Batongbacal is nu in balbezit. Batongbacal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Abulog met een sublieme pass. Malatamban is nu in balbezit. Duremdes verovert de bal door een tackle van achteren. Banaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sagmit geeft een lange en hoge pass. Duremdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacpa rent richting de bal. Duremdes verovert de bal door een tackle van achteren. Duremdes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Banaria de bal. Sagmit probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dinguinbayan de bal. Batongbacal rent richting de bal. Batongbacal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Maulit speelt de bal door. Bangachon met een sublieme pass. Malatamban bereikt de bal nog maar net als eerste. Duremdes is nu in balbezit. Duremdes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anis 63%, paconians 37%.
anis - paconians 1:0