Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Long Rangers Rabbits gilas
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Bagala is nu in balbezit. Bagala speelt de bal door. Alitagtag rent richting de bal. Dapat onderschept slim de pass. Dapat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Ribucan probeert naar een medespeler te passen. Salop rent richting de bal. Roxas verovert de bal door een tackle van achteren. Roxas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Magpusao geeft een hoge lob. Homoroc bereikt de bal nog maar net als eerste. Caindoc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caindoc is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Tumaneng is nu in balbezit. Marlow rent richting de bal. Marlow speelt de bal door. Dapat is nu in balbezit. Dapat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Rangers Rabbits 52%, gilas 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Long Rangers Rabbits - gilas 0:0

62e minuut.
Boljoon met een snelle inworp. Alitagtag kan de bal niet met de borst controleren. Alitagtag passt de bal zonder na te denken. Roxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Yaptinchay rent richting de bal. Yaptinchay geeft de bal voor. Dalupan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxas onderschept slim de pass. Roxas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Rangers Rabbits 58%, gilas 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Long Rangers Rabbits - gilas 0:0