Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gilas Long Rangers Rabbits
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Gómez controleert de bal met de borst. Ribucan rent richting de bal. Ribucan geeft een lange en hoge pass. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ... Ilacad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Yaptinchay probeert naar een medespeler te passen. Roxas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salop is nu in balbezit. Roxas onderschept slim de pass. Roxas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Roxas is nu in balbezit. Salop rent richting de bal. Roxas maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Roxas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Homoroc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Ribucan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turinia is nu in balbezit. Turinia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Marlow onderschept slim de pass. Marlow geeft een lange en hoge pass. Magpusao heeft problemen om de bal te vangen. Dapat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilas 48%, Long Rangers Rabbits 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gilas - Long Rangers Rabbits 0:0

54e minuut.
Boljoon neemt de hoekschop. Yaptinchay is nu in balbezit. Bagala is nu in balbezit. Gómez onderschept slim de pass. Gómez draait met de bal, schiet en ... Ilacad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gilas - Long Rangers Rabbits 1:0

71e minuut.
Ribucan verovert de bal door een tackle van achteren. Ribucan met een sublieme pass. Salop speelt de bal door. Dapat rent richting de bal. Dapat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Turinia geeft de bal voor. Bariring rent richting de bal. Bariring passt de bal met de wreef. Salop heeft problemen om de bal te vangen. Salop geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilas 49%, Long Rangers Rabbits 51%.
gilas - Long Rangers Rabbits 1:0