Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ali CR7 HHGNDGH
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Angus is nu in balbezit. Paglingayen onderschept slim de pass. Paglingayen speelt de bal door. Tulio? rent richting de bal. Tulio? draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ali CR7 - HHGNDGH 0:1

11e minuut.
Balantakbo rent richting de bal. Balantakbo geeft een lange en hoge pass. Ablang kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Agtutubo neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Paglingayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglingayen met een sublieme pass. Tulio? is nu in balbezit. Balantakbo rent richting de bal. Balantakbo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ilao is nu in balbezit. Ilao probeert naar een medespeler te passen. Cacananta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacananta draait met de bal, schiet en ... Daar is Marucut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt de la Fuente de bal. de la Fuente geeft de bal voor. Balantakbo kopt de bal weg. Klungelig pakt Tulio? de bal. Tulio? schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Paglingayen onderschept slim de pass. Paglingayen speelt de bal door. Peńa probeert naar een medespeler te passen. Cacananta rent richting de bal. Cacananta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ali CR7 50%, HHGNDGH 50%.
ali CR7 - HHGNDGH 0:1

66e minuut.
Atok geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bumacod met een snelle inworp. Balantakbo is nu in balbezit. Balantakbo geeft een lange en hoge pass. Paal! Navidad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Cacananta rent richting de bal. Cacananta haalt uit met een fantastische trap. Juni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Peńa geeft de bal voor. Marucut is nu in balbezit. Marucut geeft de bal voor. Tulio? is nu in balbezit. Tulio? draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Paeca speelt de bal door. Cayongcong is nu in balbezit. Cayongcong probeert naar een medespeler te passen. Cacananta rent richting de bal. Cacananta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Bumacod draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Navidad trapt de bal weg. Angus rent richting de bal. Angus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ali CR7 - HHGNDGH 1:1

88e minuut.
Atok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumacod onderschept slim de pass. Bumacod passt de bal met de wreef. Tulio? rent richting de bal. Tulio? schiet op doel. Navidad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ali CR7 44%, HHGNDGH 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ali CR7 - HHGNDGH 1:1