Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adico sdfsd
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Conlu probeert naar een medespeler te passen. Magbulos is nu in balbezit. Magbulos speelt de bal door. Daar is Orig?, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orig? draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Magbulos met de inworp. Daar is Buccay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maitim rent richting de bal. Maitim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adico - sdfsd 1:0

31e minuut.
Laranang onderschept slim de pass. Conlu onderschept slim de pass. Conlu met een sublieme pass. Orig? is nu in balbezit. Orig? haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Calo speelt de bal door. Orig? is nu in balbezit. Italia rent richting de bal. Orig? verovert de bal door een tackle van achteren. Orig? draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Datangel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Basingat geeft een hoge lob. Calo kopt de bal weg. Italia probeert de bal aan de voet te houden. Orig? is nu in balbezit. Orig? haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Italia geeft een lange en hoge pass. Desiderio bereikt de bal nog maar net als eerste. Catibog rent richting de bal. Desiderio verovert de bal door een tackle van achteren. Desiderio draait met de bal, schiet en ... de la Paz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adico 46%, sdfsd 54%.
Adico - sdfsd 1:0

53e minuut.
Laranang schiet op doel. Doeltrap. Datangel met een harde bal richting middenveld. Maitim is nu in balbezit. Maitim schiet op doel. de la Paz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Barangan kopt de bal weg. Italia kan de bal niet met de borst controleren. Orig? rent richting de bal. Orig? heeft problemen om de bal te vangen. Orig? haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adico 50%, sdfsd 50%.
Adico - sdfsd 1:0