Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salarda eagle squad
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


20e minuut.
Deen onderschept slim de pass. Casido rent richting de bal. Dimapilis onderschept slim de pass. Deen onderschept slim de pass. Deen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sacay met een harde bal richting middenveld. Lomuntad kopt de bal weg. Klungelig pakt Manglaya de bal. Deen rent richting de bal. Deen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Belasco verovert de bal door een tackle van achteren. Belasco met een sublieme pass. Belloso geeft een lange en hoge pass. Casido bereikt de bal nog maar net als eerste. Casido draait met de bal, schiet en ... Sacay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dakila rent richting de bal. Dakila met een sublieme pass. Habalo met een sublieme pass. Deen is nu in balbezit. Deen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Agdinaoay rent richting de bal. Agdinaoay geeft de bal voor. Belasco is nu in balbezit. Palisoc onderschept slim de pass. Palisoc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salarda 32%, eagle squad 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salarda - eagle squad 0:0

76e minuut.
Deen is nu in balbezit. Belasco onderschept slim de pass. Belasco speelt de bal door. Toliao is nu in balbezit. Toliao schiet op doel. Malaggay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Habalo speelt de bal door. Deen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deen passt de bal met de wreef. Casido bereikt de bal nog maar net als eerste. Casido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Caluag is nu in balbezit. Agdinaoay verovert de bal door een tackle van achteren. Dimapilis begaat een overtreding. Dimapilis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salarda 41%, eagle squad 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salarda - eagle squad 0:0