Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdfsd HHGNDGH
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Agtutubo met de inworp. Balantakbo is nu in balbezit. Balantakbo geeft een hoge lob. Tulio? rent richting de bal. Tulio? haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno met een sublieme pass. Bumacod probeert naar een medespeler te passen. Tulio? rent richting de bal. Tulio? schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Balantakbo geeft een hoge lob. de la Paz speelt de bal door. Marucut controleert de bal met de borst. Orig? bereikt de bal nog maar net als eerste. Orig? haalt uit met een fantastische trap. Juni bokst de bal weg.

27e minuut.
Laranang probeert de bal met de borst te controleren. Laranang passt de bal in één keer door. Marucut bereikt de bal nog maar net als eerste. Orig? verovert de bal door een tackle van achteren. Orig? draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Paeca heeft problemen om de bal te vangen. Laranang rent richting de bal. Laranang speelt de bal door. Orig? bereikt de bal nog maar net als eerste. Orig? haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Moreno geeft een lange en hoge pass. Tulio? bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulio? passt de bal zonder na te denken. Balantakbo rent richting de bal. Balantakbo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfsd - HHGNDGH 0:1

44e minuut.
Calo is nu in balbezit. Tulio? tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calo raakt geblesseerd tijdens het duel. Calo met een snel genomen vrije trap. Daar is Marucut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orig? is nu in balbezit. Orig? haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfsd 47%, HHGNDGH 53%.
sdfsd - HHGNDGH 0:1

56e minuut.
Calo rent richting de bal. Balantakbo verovert de bal door een tackle van achteren. Catibog is nu in balbezit. Balantakbo verovert de bal door een tackle van achteren. Balantakbo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sdfsd - HHGNDGH 0:2

80e minuut.
Calo verovert de bal door een tackle van achteren. Laranang bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranang passt de bal in één keer door. Orig? rent richting de bal. Orig? haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Macabuac geeft een lange en hoge pass. Daar is Agtutubo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agtutubo probeert naar een medespeler te passen. Tulio? rent richting de bal. Tulio? haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfsd 41%, HHGNDGH 59%.
sdfsd - HHGNDGH 0:2