Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAHDI Salarda
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Tumbaga rent richting de bal. Lagdameo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagdameo rent richting de bal. Lagdameo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAHDI - Salarda 1:0

23e minuut.
Tumibay rent richting de bal. Tumibay geeft een hoge lob. Malaggay rent richting de bal. Tumbaga verovert de bal door een tackle van achteren. Tumbaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tumibay is nu in balbezit. Deen onderschept slim de pass. Deen probeert naar een medespeler te passen. Casido rent richting de bal. Casido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Palisoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Macalindong is nu in balbezit. Palisoc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Palisoc krijgt een gele kaart. Macalindong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAHDI 53%, Salarda 47%.
MAHDI - Salarda 1:0

50e minuut.
Santa Ana geeft een lange en hoge pass. Cuyugan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lagdameo speelt de bal door. Tumbaga is nu in balbezit. Tumbaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cuyugan kopt de bal weg. Agdinaoay is nu in balbezit. Agdinaoay probeert naar een medespeler te passen. Casido bereikt de bal nog maar net als eerste. Casido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAHDI - Salarda 1:1

72e minuut.
Deen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deen met een sublieme pass. Tabonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Casido verovert de bal door een tackle van achteren. Casido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Casido raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ongkapin komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Deen kopt de bal weg. Klungelig pakt Ybańez de bal. Ongkapin is nu in balbezit. Ongkapin draait met de bal, schiet en ... Buccat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Lagac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagac geeft een hoge lob. Ybańez probeert de bal met de borst te controleren. Ongkapin rent richting de bal. Ongkapin haalt uit met een fantastische trap. Buccat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAHDI 58%, Salarda 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAHDI - Salarda 1:1