Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eagle squad SanRoqueFinest
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


18e minuut.
Caluag is nu in balbezit. Caluag passt de bal met de wreef. Buñag is nu in balbezit. Buñag schiet op doel. Dimapilis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle squad - SanRoqueFinest 0:1

25e minuut.
Caluag rent richting de bal. Buñag onderschept slim de pass. Buñag met een sublieme pass. Alonzo is nu in balbezit. Alonzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Enríquez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dakila met de inworp. Magpatoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Magpatoc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Toliao is nu in balbezit. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Toliao is nu in balbezit. Toliao draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle squad 65%, SanRoqueFinest 35%.
eagle squad - SanRoqueFinest 0:1

77e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz met een sublieme pass. Buñag heeft problemen om de bal te vangen. Alonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonzo draait met de bal, schiet en ... Paal! Sacay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Manaligod probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cruz de bal. Cruz met een sublieme pass. Alonzo rent richting de bal. Alonzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle squad - SanRoqueFinest 0:2

90e minuut.
Bagarinao rent richting de bal. Bagarinao geeft de bal voor. Enríquez kopt de bal weg. Toliao bereikt de bal nog maar net als eerste. Toliao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle squad 58%, SanRoqueFinest 42%.
eagle squad - SanRoqueFinest 0:2