Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ali CR7 sdfsd
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Balubal bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccay verovert de bal door een tackle van achteren. Buccay passt de bal met de wreef. Orig? rent richting de bal. Orig? draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Navidad probeert naar een medespeler te passen. Sharma kopt de bal weg. Daar is Catibog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angus rent richting de bal. Angus haalt uit met een fantastische trap. de la Paz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Angus heeft problemen om de bal te vangen. Buccay is nu in balbezit. Angus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Angus krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Balubal onderschept slim de pass. Daar is Balubal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharma speelt de bal door. Cacananta heeft problemen om de bal te vangen. Cacananta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Laranang met een sublieme pass. Atok bereikt de bal nog maar net als eerste. Orig? verovert de bal door een tackle van achteren. Orig? haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ali CR7 - sdfsd 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ali CR7 38%, sdfsd 62%.
ali CR7 - sdfsd 0:1

47e minuut.
Calag bereikt de bal nog maar net als eerste. Calag geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Calag rent richting de bal. Cacananta onderschept slim de pass. Cacananta passt de bal zonder na te denken. Angus rent richting de bal. Angus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Peńa geeft een lange en hoge pass. Cacananta kopt de bal weg. Calag heeft problemen om de bal te vangen. Ilao rent richting de bal. Ilao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Salazar geeft de bal voor. Catibog kopt de bal weg. Angus rent richting de bal. Cacananta rent richting de bal. Cacananta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ali CR7 - sdfsd 1:1

90e minuut.
Barangan is nu in balbezit. Barangan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balubal de bal. Laranang rent richting de bal. Laranang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ali CR7 - sdfsd 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ali CR7 41%, sdfsd 59%.
ali CR7 - sdfsd 1:2