Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdfsd ali CR7
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Laranang onderschept slim de pass. Laranang speelt de bal door. Talampas bereikt de bal nog maar net als eerste. Agawin onderschept slim de pass. Agawin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Agawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balubal. Balubal krijgt een gele kaart. Laranang moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Laranang kan niet meer verder spelen. Buenaventura komt het veld opgelopen. Buccay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Peńa verovert de bal door een tackle van achteren. Peńa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Calo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacananta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacananta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfsd - ali CR7 0:1

20e minuut.
Buccay is nu in balbezit. Angus onderschept slim de pass. Angus passt de bal zonder na te denken. Cacananta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacananta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Magbulos probeert naar een medespeler te passen. Buenaventura rent richting de bal. Atok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atok krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Atok passt de bal in één keer door. Calo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atok. Calo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Navidad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agawin is nu in balbezit. Agawin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sdfsd - ali CR7 1:1

34e minuut.
Buccay rent richting de bal. Angus onderschept slim de pass. Angus passt de bal in één keer door. Cacananta rent richting de bal. Cacananta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfsd 36%, ali CR7 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sdfsd - ali CR7 1:1

54e minuut.
Salazar met de inworp. Ilao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilao geeft een hoge lob. Cacananta rent richting de bal. Cacananta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfsd - ali CR7 1:2

59e minuut.
Dayanan heeft problemen om de bal te vangen. Angus is nu in balbezit. Daar is Cacananta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angus is nu in balbezit. Angus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfsd 51%, ali CR7 49%.
sdfsd - ali CR7 1:2