Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAHDI eagle squad
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Manglaya onderschept slim de pass. Manglaya probeert naar een medespeler te passen. Tabonda rent richting de bal. Magpatoc verovert de bal door een tackle van achteren. Magpatoc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tumbaga rent richting de bal. Bumanglag rent richting de bal. Tumbaga verovert de bal door een tackle van achteren. Tumbaga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Icat de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bumanglag is nu in balbezit. Macalindong is nu in balbezit. Bumanglag tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bumanglag krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAHDI 52%, eagle squad 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAHDI - eagle squad 0:0

55e minuut.
Najorda rent richting de bal. Najorda passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Macalincag neemt de hoekschop. Manalang kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Luyun geeft de bal voor. Dakila is nu in balbezit. Dakila speelt de bal door. Toliao is nu in balbezit. Toliao draait met de bal, schiet en ... Buccat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MAHDI - eagle squad 0:1

63e minuut.
Macalindong onderschept slim de pass. Magpatoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Macalindong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Macalindong krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Lagdameo is nu in balbezit. Bumanglag is nu in balbezit. Lagdameo maakt een afschuwelijke overtreding. Lagdameo krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Tumibay rent richting de bal. Tumibay passt de bal zonder na te denken. Toliao bereikt de bal nog maar net als eerste. Magpatoc is nu in balbezit. Magpatoc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAHDI 50%, eagle squad 50%.
MAHDI - eagle squad 0:1