Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAHDI HHGNDGH
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Icban de bal. Icban probeert naar een medespeler te passen. Tulio? bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulio? draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Manalang de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Luyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapin is nu in balbezit. Sapin geeft een hoge lob. Tulio? rent richting de bal. Tulio? haalt uit met een fantastische trap. Buccat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Macabuac rent richting de bal. Macabuac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ybańez de bal. Bumacod is nu in balbezit. Bumacod haalt uit met een fantastische trap. Buccat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Macalindong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moreno. Moreno krijgt een gele kaart. Macalindong raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Marucut geeft de bal voor. Icban rent richting de bal. Icban passt de bal zonder na te denken. Tulio? is nu in balbezit. Tulio? haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Buccat trapt de bal weg van het doel. Macalindong controleert de bal met de borst. Icban onderschept slim de pass. Tulio? is nu in balbezit. Tulio? draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAHDI - HHGNDGH 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAHDI 55%, HHGNDGH 45%.
MAHDI - HHGNDGH 0:1

49e minuut.
Ybańez passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sapin met een snelle inworp. Bumacod geeft een hoge lob. Tulio? maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAHDI - HHGNDGH 0:2

52e minuut.
Najorda probeert naar een medespeler te passen. Tumbaga is nu in balbezit. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Lagdameo is nu in balbezit. Lagdameo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Sapin met een snelle inworp. Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een hoge lob. Tulio? bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulio? schiet op doel. Buccat bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Buccat niet meer kan verder spelen. Batoon komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Agtutubo rent richting de bal. Agtutubo geeft een lange en hoge pass. Macalindong heeft problemen om de bal te vangen. Icban rent richting de bal. Icban draait met de bal, schiet en ... Batoon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Tumbaga probeert de bal aan de voet te houden. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagdameo met een sublieme pass. Tumbaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAHDI 47%, HHGNDGH 53%.
MAHDI - HHGNDGH 0:2