Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SanRoqueFinest ali CR7
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Buñag bereikt de bal nog maar net als eerste. Atok bereikt de bal nog maar net als eerste. Angus probeert naar een medespeler te passen. Cacananta is nu in balbezit. Cacananta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Carrasco geeft een lange en hoge pass. Bagarinao speelt de bal door. Atok is nu in balbezit. Buñag onderschept slim de pass. Buñag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SanRoqueFinest - ali CR7 1:0

32e minuut.
Buñag verovert de bal door een tackle van achteren. Atok begaat een overtreding. Buñag is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manaligod zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alonzo maakt een snoekduik en kopt de bal. Navidad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Angus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taal komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Navidad trapt de bal weg. Taal kopt de bal weg. Cacananta probeert de bal aan de voet te houden. Cacananta schiet op doel. Gumisong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SanRoqueFinest - ali CR7 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanRoqueFinest 50%, ali CR7 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SanRoqueFinest - ali CR7 1:1

53e minuut.
Bagarinao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manaligod bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sharma krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balubal bereikt de bal nog maar net als eerste. Balubal passt de bal zonder na te denken. Buñag bereikt de bal nog maar net als eerste. Buñag haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ablang is nu in balbezit. Ablang geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Atok de bal onder controle te krijgen. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Ilao is nu in balbezit. Ilao geeft de bal voor. Klungelig pakt Cabatungan de bal. Cacananta is nu in balbezit. Cacananta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Peńa de bal. Alonzo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peńa. Peńa krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Peńa rent richting de bal. Buñag bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peńa. Buñag raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Buñag kan niet meer verder spelen. Juarez komt het veld opgelopen. Manaligod met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bagarinao geeft de bal voor. Balubal met een sublieme pass. Juarez rent richting de bal. Juarez heeft problemen om de bal te vangen. Juarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanRoqueFinest 39%, ali CR7 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SanRoqueFinest - ali CR7 1:1