Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdfsd Salarda
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lomuntad speelt de bal door. Magbulos is nu in balbezit. Deen verovert de bal door een tackle van achteren. Deen passt de bal met de wreef. Casido rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfsd - Salarda 0:1

5e minuut.
Barangan rent richting de bal. Barangan met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Cuyugan de bal onder controle te krijgen. Orig? is nu in balbezit. Orig? draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sdfsd - Salarda 1:1

13e minuut.
Agdinaoay is nu in balbezit. Calag onderschept slim de pass. Calag speelt de bal door. Casido is nu in balbezit. Casido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Agdinaoay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lomuntad rent richting de bal. Deen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deen schiet op doel. de la Paz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de la Paz probeert naar een medespeler te passen. Lomuntad kopt de bal weg. Calag heeft problemen om de bal te vangen. Casido is nu in balbezit. Casido draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lomuntad is nu in balbezit. Lomuntad geeft een hoge lob. Catibog is nu in balbezit. Casido rent richting de bal. Casido schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
James geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ayuman met de inworp. Deen rent richting de bal. Deen draait met de bal, schiet en ... de la Paz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. James heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfsd - Salarda 1:2

26e minuut.
Calo is nu in balbezit. Calo geeft de bal voor. Cuyugan speelt de bal door. Casido rent richting de bal. Casido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lomuntad probeert naar een medespeler te passen. Magbulos speelt de bal door. Orig? heeft problemen om de bal te vangen. Orig? haalt uit met een fantastische trap. Malaggay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sdfsd - Salarda 2:2

41e minuut.
Habalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Habalo probeert naar een medespeler te passen. Ayuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Casido rent richting de bal. Casido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfsd - Salarda 2:3

44e minuut.
Calag rent richting de bal. Deen onderschept slim de pass. Deen passt de bal zonder na te denken. Casido is nu in balbezit. Casido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfsd 59%, Salarda 41%.
sdfsd - Salarda 2:3

47e minuut.
Calag rent richting de bal. Deen verovert de bal door een tackle van achteren. Deen schiet op doel. James probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfsd - Salarda 2:4

49e minuut.
Orig? is nu in balbezit. Juarez rent richting de bal. Orig? tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orig? krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Catibog geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lomuntad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayuman controleert de bal met de borst. Ayuman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Habalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Habalo probeert naar een medespeler te passen. Casido is nu in balbezit. Casido schiet op doel. Na een snelle pass probeert Calo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Calag raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dayanan komt het veld opgelopen. Malaggay met een harde bal richting middenveld. Calo kopt de bal weg. Laranang is nu in balbezit. Laranang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfsd 62%, Salarda 38%.
sdfsd - Salarda 2:4