Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HHGNDGH SanRoqueFinest
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Macabuac geeft een lange en hoge pass. Macagba is nu in balbezit. Bumacod schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bumacod krijgt een gele kaart. Macagba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Macagba kan niet meer verder spelen. Cabatuando komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Paeca kopt de bal weg. Cabatuando rent richting de bal. Cabatuando passt de bal zonder na te denken. Alonzo is nu in balbezit. Alonzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Manaligod is nu in balbezit. Balantakbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balantakbo passt de bal in één keer door. Tulio? bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulio? schiet op doel. Caharian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Balantakbo rent richting de bal. Balantakbo speelt de bal door. Tulio? is nu in balbezit. Balantakbo rent richting de bal. Balantakbo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Macabuac passt de bal in één keer door. Tulio? rent richting de bal. Manaligod verovert de bal door een tackle van achteren. Balantakbo verovert de bal door een tackle van achteren. Balantakbo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cruz passt de bal met de wreef. Cayongcong rent richting de bal. Cayongcong passt de bal met de wreef. Alonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HHGNDGH - SanRoqueFinest 0:1

27e minuut.
Klungelig pakt Balantakbo de bal. Manaligod rent richting de bal. Balantakbo maakt een afschuwelijke overtreding. Balantakbo krijgt een gele kaart. Manaligod raakt geblesseerd tijdens het duel. Manaligod zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alonzo rent richting de bal. Alonzo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Agtutubo is nu in balbezit. Agtutubo met een sublieme pass. Cayongcong is nu in balbezit. Juarez verovert de bal door een tackle van achteren. Juarez haalt uit met een fantastische trap. Juni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Cayongcong is nu in balbezit. Cayongcong speelt de bal door. Balantakbo is nu in balbezit. Balantakbo schiet op doel. Caharian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HHGNDGH - SanRoqueFinest 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HHGNDGH 52%, SanRoqueFinest 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HHGNDGH - SanRoqueFinest 1:1

46e minuut.
Juarez speelt de bal door. Alonzo rent richting de bal. Juarez rent richting de bal. Juarez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cayongcong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macabuac geeft een lange en hoge pass. Daar is Cabatungan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulio? is nu in balbezit. Tulio? draait met de bal, schiet en ... Caharian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Bumacod met een sublieme pass. Tulio? rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabatungan. Tulio? is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moreno wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HHGNDGH 39%, SanRoqueFinest 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HHGNDGH - SanRoqueFinest 1:1