Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eagle squad sdfsd
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Calo is nu in balbezit. Calo probeert naar een medespeler te passen. Bumanglag is nu in balbezit. Orig? verovert de bal door een tackle van achteren. Orig? schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Bumanglag de bal. Laranang is nu in balbezit. Laranang speelt de bal door. Orig? is nu in balbezit. Orig? schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Manglaya is nu in balbezit. Calo is nu in balbezit. Calo passt de bal in één keer door. Orig? is nu in balbezit. Orig? draait met de bal, schiet en ... Sacay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle squad - sdfsd 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle squad 69%, sdfsd 31%.
eagle squad - sdfsd 0:1

48e minuut.
Bumanglag bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumanglag geeft een hoge lob. Inworp. Tagalog met de inworp. Laranang geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Sacay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Orig? is nu in balbezit. Orig? haalt uit met een fantastische trap. Sacay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle squad - sdfsd 0:2

50e minuut.
Dimapilis geeft de bal voor. Inworp. Tagalog met de inworp. Laranang rent richting de bal. Laranang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Manglaya kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Buenaventura de bal onder controle te krijgen. Bumanglag bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranang onderschept slim de pass. Laranang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Orig? is nu in balbezit. Caluag onderschept slim de pass. Orig? tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orig? krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Barangan is nu in balbezit. Belasco begaat een overtreding. Barangan raakt geblesseerd tijdens het duel. Barangan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Dimapilis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Calo heeft problemen om de bal te vangen. Magpatoc rent richting de bal. Magpatoc passt de bal in één keer door. Toliao is nu in balbezit. Toliao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eagle squad - sdfsd 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle squad 51%, sdfsd 49%.
eagle squad - sdfsd 1:2