Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adico SanRoqueFinest
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Klungelig pakt Manaligod de bal. Maitim rent richting de bal. Manaligod schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Manaligod moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Manaligod schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal zonder na te denken. Enríquez geeft een lange en hoge pass. Alonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Daar is Buñag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcante geeft een lange en hoge pass. Gumisong rent richting de bal. Desiderio onderschept slim de pass. Desiderio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adico - SanRoqueFinest 1:0

44e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Chincuanco speelt de bal door. Desiderio rent richting de bal. Maitim rent richting de bal. Maitim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gómez neemt de hoekschop. Cabatungan heeft problemen om de bal te vangen. Desiderio is nu in balbezit. Desiderio schiet op doel. Caharian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adico - SanRoqueFinest 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adico 45%, SanRoqueFinest 55%.
Adico - SanRoqueFinest 2:0

46e minuut.
Alonzo heeft problemen om de bal te vangen. Maitim onderschept slim de pass. Maitim passt de bal in één keer door. Desiderio is nu in balbezit. Desiderio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adico - SanRoqueFinest 3:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zubiri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alcante probeert naar een medespeler te passen. Desiderio is nu in balbezit. Desiderio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bagarinao geeft een hoge lob. Mabalay kopt de bal weg. Conlu heeft problemen om de bal te vangen. Maitim is nu in balbezit. Maitim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Adico - SanRoqueFinest 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adico 47%, SanRoqueFinest 53%.
Adico - SanRoqueFinest 4:0