Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salarda HHGNDGH
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Deen rent richting de bal. Macabuac bereikt de bal nog maar net als eerste. Deen rent richting de bal. Casido bereikt de bal nog maar net als eerste. Casido schiet op doel. Juni bokst de bal weg.

14e minuut.
Deen kopt de bal weg. Macabuac rent richting de bal. Casido verovert de bal door een tackle van achteren. Deen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deen haalt uit met een fantastische trap. Juni bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Balantakbo is nu in balbezit. Balantakbo geeft een hoge lob. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macabuac verovert de bal door een tackle van achteren. Macabuac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lomuntad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomuntad speelt de bal door. Cuyugan met een sublieme pass. Casido is nu in balbezit. Casido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Balantakbo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Icban komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Icban passt de bal in één keer door. Tulio? bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulio? passt de bal zonder na te denken. Icban bereikt de bal nog maar net als eerste. Icban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salarda 41%, HHGNDGH 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salarda - HHGNDGH 0:0

48e minuut.
Icban kopt de bal weg. Bumacod rent richting de bal. Bumacod met een sublieme pass. Tulio? rent richting de bal. Tulio? schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bumacod bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumacod speelt de bal door. Daar is Tulio?, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Icban is nu in balbezit. Icban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Casido kan de bal niet met de borst controleren. Moreno met een sublieme pass. Icban bereikt de bal nog maar net als eerste. Icban haalt uit met een fantastische trap. Juarez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salarda - HHGNDGH 0:1

65e minuut.
Habalo is nu in balbezit. Moreno onderschept slim de pass. Moreno geeft een lange en hoge pass. Tulio? rent richting de bal. Tulio? schiet op doel. Malaggay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tulio? rent richting de bal. Juarez verovert de bal door een tackle van achteren. Icban bereikt de bal nog maar net als eerste. Icban draait met de bal, schiet en ... Juarez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

80e minuut.
Macabuac probeert de bal aan de voet te houden. Habalo is nu in balbezit. Habalo passt de bal zonder na te denken. Casido rent richting de bal. Casido schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Agtutubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agtutubo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tulio? de bal. Icban bereikt de bal nog maar net als eerste. Icban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salarda 51%, HHGNDGH 49%.
Salarda - HHGNDGH 0:1