Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ali CR7 eagle squad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Cacananta passt de bal zonder na te denken. Sharma is nu in balbezit. Sharma geeft een lange en hoge pass. Atok kopt de bal weg. Angus rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Angus is nu in balbezit. Angus schiet op doel. Sacay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ali CR7 - eagle squad 1:0

17e minuut.
Manglaya is nu in balbezit. Bumanglag is nu in balbezit. Angus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bumanglag wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bumanglag kan niet meer verder spelen. Pagilagan komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Magpatoc passt de bal met de wreef. Peńa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toliao. Toliao krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Balubal rent richting de bal. Magpatoc verovert de bal door een tackle van achteren. Magpatoc passt de bal in één keer door. Toliao rent richting de bal. Toliao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Angus onderschept slim de pass. Cacananta is nu in balbezit. Angus rent richting de bal. Angus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ali CR7 - eagle squad 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ali CR7 58%, eagle squad 42%.
ali CR7 - eagle squad 2:0

50e minuut.
Pagilagan rent richting de bal. Pagilagan met een sublieme pass. Carrasco heeft problemen om de bal te vangen. Toliao is nu in balbezit. Toliao schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Angus rent richting de bal. Angus geeft een lange en hoge pass. Cacananta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacananta schiet op doel. Icat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ali CR7 42%, eagle squad 58%.
ali CR7 - eagle squad 2:0