Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adico MAHDI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Inworp. Najorda met de inworp. Klungelig pakt Macalindong de bal. Maitim bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitim geeft een hoge lob. Buccat bokst de bal weg. Desiderio rent richting de bal. Desiderio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adico - MAHDI 1:0

7e minuut.
Lagdameo rent richting de bal. Lagdameo probeert naar een medespeler te passen. Tumbaga rent richting de bal. Tumbaga draait met de bal, schiet en ... Datangel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Adico - MAHDI 1:1

21e minuut.
Zubiri met een sublieme pass. Manalang met een sublieme pass. Maitim heeft problemen om de bal te vangen. Maitim haalt uit met een fantastische trap. Manalang probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Adico - MAHDI 2:1

40e minuut.
Conlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Conlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tumibay de bal. Maitim is nu in balbezit. Maitim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adico 35%, MAHDI 65%.
Adico - MAHDI 2:1

56e minuut.
Gómez probeert naar een medespeler te passen. Manalang bereikt de bal nog maar net als eerste. Desiderio verovert de bal door een tackle van achteren. Desiderio haalt uit met een fantastische trap. Ybańez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adico - MAHDI 3:1

61e minuut.
Lagdameo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basingat. Basingat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adico 45%, MAHDI 55%.
Adico - MAHDI 3:1