Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAHDI Adico
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Desiderio verovert de bal door een tackle van achteren. Maitim rent richting de bal. Desiderio is nu in balbezit. Desiderio schiet op doel. Buccat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAHDI - Adico 0:1

18e minuut.
Tumibay rent richting de bal. Tumibay passt de bal met de wreef. Tabonda is nu in balbezit. Desiderio verovert de bal door een tackle van achteren. Desiderio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tabonda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tumibay geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gali de bal. Tumbaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumbaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Conlu passt de bal zonder na te denken. Maitim bereikt de bal nog maar net als eerste. Desiderio is nu in balbezit. Maitim is nu in balbezit. Maitim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Conlu is nu in balbezit. Luyun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Conlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ybańez kopt de bal weg. Daar is Maitim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maitim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAHDI 61%, Adico 39%.
MAHDI - Adico 0:1

51e minuut.
Najorda is nu in balbezit. Conlu verovert de bal door een tackle van achteren. Conlu speelt de bal door. Desiderio is nu in balbezit. Desiderio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lagdameo passt de bal met de wreef. Maitim rent richting de bal. Tumibay bereikt de bal nog maar net als eerste. Desiderio verovert de bal door een tackle van achteren. Desiderio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAHDI - Adico 0:2

73e minuut.
Alcante onderschept slim de pass. Alcante passt de bal zonder na te denken. Ybańez heeft problemen om de bal te vangen. Maitim verovert de bal door een tackle van achteren. Maitim geeft een lange en hoge pass. Buccat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Alcante onderschept slim de pass. Alcante passt de bal met de wreef. Maitim is nu in balbezit. Maitim schiet op doel. Buccat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAHDI - Adico 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAHDI 70%, Adico 30%.
MAHDI - Adico 0:3