Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salarda ali CR7
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Cuyugan met een sublieme pass. Habalo is nu in balbezit. Angus rent richting de bal. Angus geeft een hoge lob. Ilao geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Agdinaoay passt de bal met de wreef. Sharma bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharma passt de bal in één keer door. Cacananta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacananta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Angus rent richting de bal. Angus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salarda - ali CR7 0:1

38e minuut.
Balubal verovert de bal door een tackle van achteren. Angus rent richting de bal. Angus passt de bal zonder na te denken. Cacananta rent richting de bal. Cacananta haalt uit met een fantastische trap. Malaggay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Salarda - ali CR7 0:2

41e minuut.
Balubal geeft een lange en hoge pass. Angus kopt de bal weg. Juarez probeert de bal aan de voet te houden. Cacananta is nu in balbezit. Cacananta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salarda 69%, ali CR7 31%.
Salarda - ali CR7 0:2

59e minuut.
Balubal heeft problemen om de bal te vangen. Deen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deen probeert naar een medespeler te passen. Casido is nu in balbezit. Casido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salarda - ali CR7 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salarda 56%, ali CR7 44%.
Salarda - ali CR7 1:2