Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dodskei hyperevolvekid
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Quinoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaranon rent richting de bal. Yaranon probeert naar een medespeler te passen. Sunga rent richting de bal. Sunga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Maigue onderschept slim de pass. Maigue probeert naar een medespeler te passen. Tacata is nu in balbezit. Sunga rent richting de bal. Sunga schiet op doel. Palisoc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Klungelig pakt Tacata de bal. Maigue is nu in balbezit. Tacata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tacata krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Quilong-quilong passt de bal in één keer door. Daog rent richting de bal. Daog met een sublieme pass. Sunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daog geeft de bal voor. Langkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Langkin passt de bal met de wreef. Tacata is nu in balbezit. Tacata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dodskei 64%, hyperevolvekid 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dodskei - hyperevolvekid 0:0

47e minuut.
Yaranon met een snelle inworp. Calapatia rent richting de bal. Calapatia speelt de bal door. Tacata rent richting de bal. Tacata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Carandang probeert de bal aan de voet te houden. Magcawas is nu in balbezit. Quinoy begaat een overtreding. Quinoy krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Calapatia met een sublieme pass. Sunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinoy rent richting de bal. Sunga onderschept slim de pass. Sunga haalt uit met een fantastische trap. Palisoc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabulda trapt de bal weg. Tacata kopt de bal weg. Langkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Langkin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ridao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ridao passt de bal zonder na te denken. Iyog rent richting de bal. Sunga verovert de bal door een tackle van achteren. Sunga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Yaranon kopt de bal weg. Magcawas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magcawas probeert naar een medespeler te passen. Tacata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dodskei - hyperevolvekid 0:1

79e minuut.
Maigue probeert naar een medespeler te passen. Quinoy heeft problemen om de bal te vangen. Sunga verovert de bal door een tackle van achteren. Tacata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacata haalt uit met een fantastische trap. Palisoc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Tacata is nu in balbezit. Sunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacata rent richting de bal. Tacata probeert naar een medespeler te passen. Magcawas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dodskei 53%, hyperevolvekid 47%.
dodskei - hyperevolvekid 0:1