Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
es el mejor chanfaili
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.6
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Daar is Sirias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata begaat een overtreding. Zapata krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Sirias kopt de bal weg. Daar is Calero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calero passt de bal met de wreef. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat haalt uit met een fantastische trap. Huete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ferguson met een snelle inworp. Zapata heeft problemen om de bal te vangen. Calero rent richting de bal. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ferguson speelt de bal door. Jacobo is nu in balbezit. Sánchez Cuadra onderschept slim de pass. Sánchez Cuadra schiet op doel. Barboza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
es el mejor - chanfaili 1:0

38e minuut.
Calero is nu in balbezit. Calero passt de bal in één keer door. Carmona heeft problemen om de bal te vangen. Sabat rent richting de bal. Sabat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: es el mejor 45%, chanfaili 55%.
es el mejor - chanfaili 1:0

62e minuut.
Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobo rent richting de bal. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata draait met de bal, schiet en ... Barboza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
es el mejor - chanfaili 2:0

64e minuut.
Cayasso onderschept slim de pass. Zapata rent richting de bal. Zapata passt de bal zonder na te denken. Sánchez Cuadra is nu in balbezit. Sánchez Cuadra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zapata passt de bal zonder na te denken. Cayasso rent richting de bal. Cayasso geeft de bal voor. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Calero rent richting de bal. Calero passt de bal zonder na te denken. Sabat rent richting de bal. Sabat draait met de bal, schiet en ... Huete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
es el mejor - chanfaili 2:1

83e minuut.
Jacobo is nu in balbezit. Jacobo geeft een lange en hoge pass. Sabat is nu in balbezit. Sabat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Picado de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cayasso met een snelle inworp. Zapata controleert de bal met de borst. Jacobo rent richting de bal. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
es el mejor - chanfaili 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: es el mejor 46%, chanfaili 54%.
es el mejor - chanfaili 3:1