Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chanfaili es el mejor
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Zapata rent richting de bal. Calero rent richting de bal. Zapata begaat een overtreding. Zapata krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Sabat springt en kopt de bal. Peralta geeft een lange en hoge pass. Zelaya rent richting de bal. Carmona is nu in balbezit. Carmona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
chanfaili - es el mejor 1:0

15e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Calero onderschept slim de pass. Calero passt de bal zonder na te denken. Sabat rent richting de bal. Sabat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Calero rent richting de bal. Zapata onderschept slim de pass. Zapata passt de bal in één keer door. Sánchez Cuadra rent richting de bal. Sánchez Cuadra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chanfaili - es el mejor 1:1

34e minuut.
Zapata kopt de bal weg. Daar is Gudiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudiel passt de bal zonder na te denken. Daar is Sánchez Cuadra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Cuadra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanfaili 49%, es el mejor 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chanfaili - es el mejor 1:1

54e minuut.
Sabat rent richting de bal. Carmona is nu in balbezit. Zelaya begaat een overtreding. Carmona is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carmona komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Jacobo passt de bal zonder na te denken. Sabat rent richting de bal. Bandes maakt een afschuwelijke overtreding. Bandes krijgt een gele kaart. Sabat raakt geblesseerd tijdens het duel. Calero met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chanfaili - es el mejor 2:1

63e minuut.
Jacobo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gudiel de bal. Gudiel passt de bal in één keer door. Sabat rent richting de bal. Sabat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sirias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obando komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chanfaili 57%, es el mejor 43%.
chanfaili - es el mejor 2:1