Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
espinoza la fuente fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Bali rent richting de bal. Ponce onderschept slim de pass. Ponce schiet op doel. Borrell bokst de bal weg.

13e minuut.
Carter met een sublieme pass. Villaescusa is nu in balbezit. Villaescusa met een sublieme pass. Yu is nu in balbezit. Yu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Carter kopt de bal weg. Klungelig pakt Arce de bal. Villaescusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaescusa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
espinoza - la fuente fc 0:1

30e minuut.
Cuellar kopt de bal weg. Villaescusa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arce is nu in balbezit. Villaescusa onderschept slim de pass. Villaescusa schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Cuellar probeert naar een medespeler te passen. Zambrano is nu in balbezit. Yu verovert de bal door een tackle van achteren. Yu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Villagra onderschept slim de pass. Villaescusa rent richting de bal. Lacayo Leiva rent richting de bal. Villaescusa onderschept slim de pass. Villaescusa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espinoza 64%, la fuente fc 36%.
espinoza - la fuente fc 0:1

57e minuut.
Inworp. Guevara met een snelle inworp. Cuellar rent richting de bal. Moraga onderschept slim de pass. Moraga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Scott geeft de bal voor. Villaescusa kopt de bal weg. Lacayo Leiva is nu in balbezit. Yu onderschept slim de pass. Yu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo Leiva passt de bal zonder na te denken. Villaescusa is nu in balbezit. Villaescusa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bali geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guevara met de inworp. Moraga controleert de bal met de borst. Moraga schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espinoza 45%, la fuente fc 55%.
espinoza - la fuente fc 0:1