Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ferrety ATLEWTICO DE MADRID
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Gutierrez onderschept slim de pass. Gutierrez speelt de bal door. Martinez is nu in balbezit. Martinez schiet op doel. Reina probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ferrety - ATLEWTICO DE MADRID 0:1

3e minuut.
Yglesias probeert naar een medespeler te passen. Mora is nu in balbezit. Martinez onderschept slim de pass. Midence is nu in balbezit. Midence haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Midence schiet op doel. Figueres is nu in balbezit. Reina verovert de bal door een tackle van achteren. Reina geeft een lange en hoge pass. Vindel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Midence bereikt de bal nog maar net als eerste. Midence schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ferrety - ATLEWTICO DE MADRID 0:2

13e minuut.
Chacon met een sublieme pass. Midence bereikt de bal nog maar net als eerste. De León is nu in balbezit. Midence verovert de bal door een tackle van achteren. Midence schiet op doel. Siles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ferrety - ATLEWTICO DE MADRID 0:3

34e minuut.
Lacayo is nu in balbezit. Lacayo passt de bal in één keer door. Midence is nu in balbezit. Midence haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Reina de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Figueres zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Porras passt de bal met de wreef. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel begaat een overtreding. Vindel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferrety 58%, ATLEWTICO DE MADRID 42%.
ferrety - ATLEWTICO DE MADRID 0:3

52e minuut.
Klungelig pakt Cardona de bal. Figueres rent richting de bal. Figueres passt de bal in één keer door. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras speelt de bal door. Yglesias is nu in balbezit. Yglesias draait met de bal, schiet en ... Cardenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ferrety - ATLEWTICO DE MADRID 1:3

73e minuut.
Gutierrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutierrez passt de bal met de wreef. Mora speelt de bal door. Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Martinez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Chacon is nu in balbezit. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez passt de bal in één keer door. Midence is nu in balbezit. Midence haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Figueres met een sublieme pass. Midence bereikt de bal nog maar net als eerste. Midence speelt de bal door. Martinez rent richting de bal. Martinez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferrety 47%, ATLEWTICO DE MADRID 53%.
ferrety - ATLEWTICO DE MADRID 1:3