Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la fuente fc chanfaili
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Calero speelt de bal door. Revollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revollo passt de bal zonder na te denken. Sabat is nu in balbezit. Sabat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la fuente fc - chanfaili 0:1

13e minuut.
Carter is nu in balbezit. Sabat onderschept slim de pass. Zambrano is nu in balbezit. Sabat onderschept slim de pass. Sabat haalt uit met een fantastische trap. Borrell bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Canizales geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solis met de inworp. Villaescusa is nu in balbezit. Villaescusa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Villaescusa rent richting de bal. Jacobo rent richting de bal. Jacobo met een sublieme pass. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la fuente fc - chanfaili 0:2

31e minuut.
Botero kopt de bal weg. Solis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peralta. Peralta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la fuente fc 66%, chanfaili 34%.
la fuente fc - chanfaili 0:2

52e minuut.
Klungelig pakt Carter de bal. Carter geeft de bal voor. Gudiel heeft problemen om de bal te vangen. Villaescusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaescusa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Villagra speelt de bal door. Jacobo rent richting de bal. Villaescusa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villaescusa krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Revollo onderschept slim de pass. Revollo probeert naar een medespeler te passen. Yu heeft problemen om de bal te vangen. Yu schiet op doel. Barboza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la fuente fc 50%, chanfaili 50%.
la fuente fc - chanfaili 0:2