Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
espinoza chanfaili
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande geeft een lange en hoge pass. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Barjum bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo Leiva is nu in balbezit. Carmona rent richting de bal. Sabat rent richting de bal. Sabat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Jacobo kopt de bal weg. Gudiel probeert de bal met de borst te controleren. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ... Canizales probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
espinoza - chanfaili 1:0

30e minuut.
Ayerdis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacayo Leiva speelt de bal door. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
espinoza - chanfaili 2:0

34e minuut.
Jacobo rent richting de bal. Ponce onderschept slim de pass. Jacobo rent richting de bal. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. Barboza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gudiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
espinoza - chanfaili 3:0

38e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Guevara geeft een hoge lob. Daar is Gudiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espinoza 50%, chanfaili 50%.
espinoza - chanfaili 3:0

51e minuut.
Barboza trapt de bal weg. Carmona kopt de bal weg. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat verovert de bal door een tackle van achteren. Sabat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bier kan de bal niet met de borst controleren. Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta maakt een afschuwelijke overtreding. Peralta krijgt een gele kaart. Ponce raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lujan komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Lujan rent richting de bal. Lujan haalt uit met een fantastische trap. Daar is Canizales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lujan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
espinoza - chanfaili 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espinoza 35%, chanfaili 65%.
espinoza - chanfaili 4:0