Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATLEWTICO DE MADRID f.c. Real Madrid nic.
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Lacayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira passt de bal met de wreef. Barjum rent richting de bal. Barjum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Domínguez geeft de bal voor. Figueira rent richting de bal. Cardenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira onderschept slim de pass. Figueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLEWTICO DE MADRID - f.c. Real Madrid nic. 0:1

12e minuut.
Maltez met een sublieme pass. Figueira is nu in balbezit. Barjum rent richting de bal. Barjum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLEWTICO DE MADRID - f.c. Real Madrid nic. 0:2

17e minuut.
Chacon rent richting de bal. Chacon passt de bal in één keer door. Midence rent richting de bal. Martinez rent richting de bal. Martinez schiet op doel. Larios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera rent richting de bal. Figueira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barjum de bal. Barjum draait met de bal, schiet en ... Cardenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Céspedes is nu in balbezit. Céspedes met een sublieme pass. Midence is nu in balbezit. Martinez rent richting de bal. Martinez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLEWTICO DE MADRID 53%, f.c. Real Madrid nic. 47%.
ATLEWTICO DE MADRID - f.c. Real Madrid nic. 0:2

53e minuut.
Vindel speelt de bal door. Inworp. Alonzo met een snelle inworp. Figueira rent richting de bal. Figueira geeft een hoge lob. Cardenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Araya passt de bal in één keer door. Inworp. Ureña met de inworp. Figueira is nu in balbezit. Figueira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Maltez passt de bal met de wreef. Figueira rent richting de bal. Figueira passt de bal in één keer door. Barjum bereikt de bal nog maar net als eerste. Barjum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lacayo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Murillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLEWTICO DE MADRID 47%, f.c. Real Madrid nic. 53%.
ATLEWTICO DE MADRID - f.c. Real Madrid nic. 0:2