Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ferrety espinoza
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Smith verovert de bal door een tackle van achteren. Smith passt de bal zonder na te denken. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ferrety - espinoza 1:0

13e minuut.
Ponce rent richting de bal. Reina is nu in balbezit. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce schiet op doel. Siles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ferrety - espinoza 1:1

28e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo Leiva onderschept slim de pass. Lacayo Leiva speelt de bal door. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ferrety - espinoza 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferrety 58%, espinoza 42%.
ferrety - espinoza 1:2

67e minuut.
Grande geeft een hoge lob. Solis kopt de bal weg. Zambrano is nu in balbezit. Yglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Yglesias schiet op doel. Elvir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Diego heeft problemen om de bal te vangen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Diego bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce schiet op doel. Siles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ferrety - espinoza 1:3

72e minuut.
Mora speelt de bal door. Yglesias rent richting de bal. Yglesias probeert naar een medespeler te passen. Smith rent richting de bal. Smith geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferrety 48%, espinoza 52%.
ferrety - espinoza 1:3