Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAZADORES es el mejor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Zelaya passt de bal in één keer door. Ulate rent richting de bal. Ulate probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Cuadra rent richting de bal. Sánchez Cuadra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Huertas speelt de bal door. Ferguson rent richting de bal. Sánchez Cuadra begaat een overtreding. Sánchez Cuadra krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Doeltrap. Fortín trapt de bal weg. Sirias kopt de bal weg. Sánchez Cuadra rent richting de bal. Sánchez Cuadra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Revollo trapt de bal weg. Ulate rent richting de bal. Ulate draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Huertas rent richting de bal. Zelaya is nu in balbezit. Zelaya geeft de bal voor. Sánchez Cuadra is nu in balbezit. Sánchez Cuadra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Huertas speelt de bal door. De Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Cuadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cuadra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAZADORES 55%, es el mejor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CAZADORES - es el mejor 0:0

60e minuut.
Huete met een harde bal richting middenveld. Ulate rent richting de bal. Cerdas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cerdas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cerdas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ulate wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ulate kan niet meer verder spelen. Triminio komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sánchez Cuadra is nu in balbezit. De Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cuadra onderschept slim de pass. Triminio is nu in balbezit. Triminio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De Moreno rent richting de bal. Triminio onderschept slim de pass. Triminio probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Cuadra rent richting de bal. Sánchez Cuadra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bandes is nu in balbezit. Sirias is nu in balbezit. Sirias met een sublieme pass. Sánchez Cuadra is nu in balbezit. Sánchez Cuadra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bandes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moradel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helmut is nu in balbezit. Helmut geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CAZADORES - es el mejor 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAZADORES 63%, es el mejor 37%.
CAZADORES - es el mejor 1:0