Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c. Real Madrid nic. espinoza
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Domínguez geeft een hoge lob. Inworp. Guevara met de inworp. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Bier passt de bal zonder na te denken. Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maltez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce onderschept slim de pass. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Leiva kopt de bal weg. Jacobo rent richting de bal. Jacobo passt de bal met de wreef. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c. Real Madrid nic. - espinoza 0:1

20e minuut.
Maltez passt de bal in één keer door. Lacayo Leiva heeft problemen om de bal te vangen. Lacayo Leiva probeert naar een medespeler te passen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel. Larios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Barjum rent richting de bal. Barjum haalt uit met een fantastische trap. Elvir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
f.c. Real Madrid nic. - espinoza 1:1

31e minuut.
Maltez probeert naar een medespeler te passen. Ureña rent richting de bal. Ureña passt de bal met de wreef. Leiva is nu in balbezit. Leiva passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo passt de bal met de wreef. Ponce rent richting de bal. Ponce schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. Real Madrid nic. 40%, espinoza 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f.c. Real Madrid nic. - espinoza 1:1

52e minuut.
Ureña rent richting de bal. Ureña geeft de bal voor. Zambrano probeert de bal met de borst te controleren. Barjum bereikt de bal nog maar net als eerste. Barjum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Céspedes heeft problemen om de bal te vangen. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo passt de bal in één keer door. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c. Real Madrid nic. 38%, espinoza 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f.c. Real Madrid nic. - espinoza 1:1