Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
espinoza f.c. Real Madrid nic.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Klungelig pakt Lacayo Leiva de bal. Reyna is nu in balbezit. Jacobo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacobo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Rivera geeft een lange en hoge pass. Ayerdis kopt de bal weg. Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacobo rent richting de bal. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Elvir speelt de bal door. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez speelt de bal door. Leiva rent richting de bal. Leiva haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo probeert naar een medespeler te passen. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Alonzo is nu in balbezit. Alonzo geeft de bal voor. Maltez is nu in balbezit. Leiva rent richting de bal. Leiva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Maltez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltez geeft een hoge lob. Barjum is nu in balbezit. Barjum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Maltez rent richting de bal. Jacobo verovert de bal door een tackle van achteren. Jacobo passt de bal met de wreef. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
espinoza - f.c. Real Madrid nic. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espinoza 51%, f.c. Real Madrid nic. 49%.
espinoza - f.c. Real Madrid nic. 1:0

54e minuut.
Alonzo geeft een hoge lob. Daar is Grande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maltez geeft een hoge lob. Barjum rent richting de bal. Barjum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Reyna rent richting de bal. Lacayo Leiva geeft een lange en hoge pass. Céspedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Barjum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayerdis verovert de bal door een tackle van achteren. Ayerdis geeft een hoge lob. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
espinoza - f.c. Real Madrid nic. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espinoza 62%, f.c. Real Madrid nic. 38%.
espinoza - f.c. Real Madrid nic. 2:0