Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATLEWTICO DE MADRID chanfaili
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo verovert de bal door een tackle van achteren. Lacayo passt de bal met de wreef. Midence rent richting de bal. Midence haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lacayo rent richting de bal. Lacayo speelt de bal door. Martinez rent richting de bal. Midence is nu in balbezit. Midence draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vindel passt de bal in één keer door. Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera begaat een overtreding. Figueres moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Figueres kan niet meer verder spelen. Murillo komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Guillen met een sublieme pass. Peralta is nu in balbezit. Peralta geeft de bal voor. Sabat is nu in balbezit. Sabat haalt uit met een fantastische trap. Cardenas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLEWTICO DE MADRID - chanfaili 0:1

41e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Chacon rent richting de bal. Chacon passt de bal in één keer door. Midence rent richting de bal. Midence schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ATLEWTICO DE MADRID - chanfaili 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLEWTICO DE MADRID 42%, chanfaili 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATLEWTICO DE MADRID - chanfaili 1:1

57e minuut.
Guillen onderschept slim de pass. Guillen probeert naar een medespeler te passen. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona draait met de bal, schiet en ... Cardenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Barboza trapt de bal weg. Carmona rent richting de bal. Lacayo rent richting de bal. Lacayo passt de bal zonder na te denken. Peralta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Lacayo probeert naar een medespeler te passen. Jacobo rent richting de bal. Martinez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Martinez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Martinez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Chacon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Herrera de bal. Midence rent richting de bal. Midence draait met de bal, schiet en ... Canizales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLEWTICO DE MADRID - chanfaili 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLEWTICO DE MADRID 60%, chanfaili 40%.
ATLEWTICO DE MADRID - chanfaili 2:1