Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ferrety es el mejor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
De León met een snelle inworp. Borrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrel geeft een lange en hoge pass. Yglesias is nu in balbezit. Yglesias haalt uit met een fantastische trap. Huete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huete probeert naar een medespeler te passen. Zapata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zapata passt de bal zonder na te denken. Ferguson speelt de bal door. Porras onderschept slim de pass. Sánchez Cuadra heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Cuadra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ferrety - es el mejor 0:1

19e minuut.
Diego geeft een lange en hoge pass. Izaguirre geeft de bal voor. Triminio heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Cuadra rent richting de bal. Sánchez Cuadra draait met de bal, schiet en ... Siles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ferrety - es el mejor 0:2

30e minuut.
Huete met een harde bal richting middenveld. Porras kopt de bal weg. Izaguirre probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sánchez Cuadra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Cuadra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Solis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Cuadra rent richting de bal. Sánchez Cuadra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Klungelig pakt Zapata de bal. Zapata passt de bal zonder na te denken. Sánchez Cuadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cuadra schiet op doel. Siles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ferrety - es el mejor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferrety 57%, es el mejor 43%.
ferrety - es el mejor 0:3

52e minuut.
Yglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya verovert de bal door een tackle van achteren. Zelaya speelt de bal door. Sánchez Cuadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cuadra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Siles trapt de bal weg. Mora kopt de bal weg. Daar is Solis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata is nu in balbezit. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Huertas geeft een hoge lob. Solis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sirias speelt de bal door. Zapata heeft problemen om de bal te vangen. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Solis passt de bal zonder na te denken. Mora is nu in balbezit. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ferrety - es el mejor 1:3

74e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Solis rent richting de bal. Solis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zapata de bal. Zapata haalt uit met een fantastische trap. Siles bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Mora passt de bal zonder na te denken. Yglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yglesias roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yglesias kan niet meer verder spelen. Arguello komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferrety 63%, es el mejor 37%.
ferrety - es el mejor 1:3