Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
espinoza CAZADORES
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Grande onderschept slim de pass. Grande probeert naar een medespeler te passen. Helmut met een sublieme pass. Griffin rent richting de bal. Griffin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Lacayo Leiva geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helmut bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmut geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bier kopt de bal weg. Jacobo kan de bal niet met de borst controleren. Jacobo probeert naar een medespeler te passen. Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bier probeert naar een medespeler te passen. Lacayo Leiva is nu in balbezit. Lacayo Leiva met een sublieme pass. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jacobo is nu in balbezit. Cerdas onderschept slim de pass. Cerdas met een sublieme pass. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espinoza 54%, CAZADORES 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
espinoza - CAZADORES 0:0

49e minuut.
Lacayo Leiva passt de bal zonder na te denken. Sánchez Cuadra probeert naar een medespeler te passen. Griffin rent richting de bal. Griffin schiet op doel. Elvir maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Fortín rent richting de bal. Ponce onderschept slim de pass. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Jeffs maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Andara de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
espinoza - CAZADORES 1:0

58e minuut.
Bier rent richting de bal. De Moreno onderschept slim de pass. De Moreno probeert naar een medespeler te passen. Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sánchez Cuadra met een snelle inworp. Mencia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lacayo Leiva. Mencia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Grande speelt de bal door. Guevara rent richting de bal. Guevara probeert naar een medespeler te passen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel. Jeffs bokst de bal weg.

76e minuut.
Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Lacayo Leiva rent richting de bal. Lacayo Leiva passt de bal in één keer door. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Lacayo Leiva geeft een hoge lob. Sáenz is nu in balbezit. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espinoza 40%, CAZADORES 60%.
espinoza - CAZADORES 1:0