Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATLEWTICO DE MADRID es el mejor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Zapata schiet op doel. Na een snelle pass probeert Araya de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ferguson zal de hoekschop nemen. Araya heeft problemen om de bal te vangen. Cardenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Midence onderschept slim de pass. Martinez is nu in balbezit. Midence bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Figueres kopt de bal weg. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias passt de bal in één keer door. Sánchez Cuadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cuadra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLEWTICO DE MADRID - es el mejor 0:1

28e minuut.
Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas verovert de bal door een tackle van achteren. Huertas geeft een hoge lob. Sánchez Cuadra rent richting de bal. Sánchez Cuadra haalt uit met een fantastische trap. Cardenas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLEWTICO DE MADRID - es el mejor 0:2

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Figueres zal de hoekschop nemen. Lacayo kopt de bal weg. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez draait met de bal, schiet en ... Huete bokst de bal weg.

45e minuut.
López Márquez is nu in balbezit. Sánchez Cuadra is nu in balbezit. López Márquez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sánchez Cuadra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sirias komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLEWTICO DE MADRID 41%, es el mejor 59%.
ATLEWTICO DE MADRID - es el mejor 0:2

52e minuut.
Martinez probeert naar een medespeler te passen. Midence is nu in balbezit. Picado bereikt de bal nog maar net als eerste. Midence verovert de bal door een tackle van achteren. Midence schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Huete trapt de bal weg van het doel. Sirias geeft de bal voor. Sánchez Cuadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Cuadra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Lacayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Lacayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATLEWTICO DE MADRID - es el mejor 0:3

73e minuut.
Bustillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vindel met een sublieme pass. Klungelig pakt Midence de bal. Martinez rent richting de bal. Martinez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Picado heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chacon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Figueres rent richting de bal. Figueres haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bandes geeft een hoge lob. Inworp. Figueres met de inworp. Martinez rent richting de bal. Martinez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Huete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLEWTICO DE MADRID 57%, es el mejor 43%.
ATLEWTICO DE MADRID - es el mejor 0:3